В метро Харкова розповіли, що можна робити зі старими картками для проїзду

В метрополітені обіцяють обслуговувати старі безконтактні картки

В підземці Харкова продовжуватимуть обслуговувати старі картки для проїзду. Щоправда, обсяг послуг буде обмеженим. Про це Харківський метрополітен повідомляє на своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі. Харків".

Так, можливим буде перенести залишок коштів з несправної повно тарифної безконтактної електронної картки на нову. Проте це робитимуть тільки за наявності у пасажира другої робочої картки старого зразку.

Також залишок коштів можна буде перенести з несправної або заблокованої старої студентської картки на повнотарифну безконтактну електронну картку. Знову ж це можливо зробити тільки за наявності робочої картки старого зразку та за пред’явленням студентського квитка.

Перенести кошти зі старих безконтактних електронних карток на картки E-ticket неможливо.

Обслуговуватимуть старі електронні картки на станції метро  "Історичний музей" (кімната №13). Робочий час: понеділок – четвер з 8:00 до 17:00 (перерва з 12:00 до 12:45), у п’ятницю з 8:00 до 15:45 (перерва з 12:00 до 12:45). В суботу та неділю – вихідні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що з 1 березня Харків перейшов на оплату проїзду карткою E-ticket. Поповнити старі картки для проїзду у метро неможливо. Проте використати гроші зі старої картки буде можливим протягом року – до 21 березня 2021 року. У підземці залишать окремі турнікети для проходу за старими картками.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися