У центрі Харкова через «Нікольський» автомобілям перекриють дорогу на два тижні

У центрі Харкова закриють провулок

У Харкові з 28 червня по 11 липня автомобілі не зможуть проїхати від Громадянської вулиці до вулиці Короленка по Слюсарному провулку. Про це повідомили в прес-службі ХОДА, посилаючись на Департамент інфраструктури.

Відзначається, що на Слюсарному провулку близько ТРЦ "Нікольський" будуть впорядковувати територію. Об'їхати закриту ділянку можна буде по найближчих вулицях: Громадянській, Пушкінській та іншим.

Крім цього з 28 червня і до 11 липня водіям заборонять наскрізний рух через перехрестя вул. Короленка - пров. Слюсарний.

Нагадаємо, в Харкові заборонили рух транспорту по вулиці Метробудівників в районі будинку №17 до 2 липня. На вказаній ділянці будуть ліквідувати аварійну ситуацію на газопроводі.

Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: вул. Леся Сердюка, вул. Дружби Народів, вул. Наталії Ужвій, вул. Гвардійців Широнінців і ін.

Також по вулиці Метробудівників обмежили рух в районі будинку №13. Однак там закриту ділянку можна просто обійти по вільній від виконання робіт смузі.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові зняли видовищне відео про броньовик українського виробництва КрАЗ Кугуар. В огляді зімітували атмосферу нападу і висадки десантного підрозділу. Відео з'явилося на YouTube-каналі "АвтоМалий".

На КрАЗ Кугуар, або КрАЗ Куга існує вже багато оглядів. Згідно з відгуками, творіння Toyota і Кременчуцького автомобільного заводу вже врятувало не одне життя.

Цей відеоогляд унікальний, оскільки його робить хлопчик Влад, який виглядає дуже неприродно на тлі броньованого автомобіля в гущі бойових дій, зімітувати під час знімання.




Активист

25 червня 2021, 17:10

По Харькову местному не то что приезжему тяжело разобраться где проехать и как. Вечером приехал а утром не проехал и наоборот. А тут еще вдобавок этот крытый рынок под названием Никольский открыли. Теперь из-за него в центре пробки. Неужели людям тяжело проехать на Барабашовский рынок или в любой сэконд хэнд. Там фактически тот же товар хоть и не в красивой упаковки зато намного дешевле.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися