Михайло Добкін про втручання в його виборчу кампанію: «Я розберуся в кожному підпалі, в кожному нападі»

Добкін пригрозив розбірками після виборів

Ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що всі хто зараз веде виборчу боротьбу не за правилами, повинні будуть відповісти за свої дії, в тому числі замовники. Відповідну заяву політик зробив в ефірі програми "Велика п'ятниця" на каналі Україна24, коментуючи кримінальні напади на співробітників газети "Час Добкіна".

"Вони працюють повністю під заступництвом поліції, поліція не дає їх зачепити, а іноді навіть провокують якісь речі, щоб від нас була зворотна реакція і нас звинуватили в дестабілізації ситуації... Після того як закінчаться вибори, я розберуся в кожному підпалі, в кожному нападі, з кожним, хто брав у цьому участь, вони мені відомі", - сказав Михайло Добкін.


Нагадаємо, в ніч на 20 квітня в Харкові підпалили два автомобілі співробітників редакції газети "Час Добкіна", а до під'їзду будинку, де проживають співробітники видання, принесли похоронні вінки, стіну - знівечили написом з погрозами.

У "Часу Добкіна" впевнені, що підпали машин пов'язані з систематичними провокаціями на адресу видання з боку політичних опонентів. Підпали автомобілів працівники редакції розцінюють як загрозу, залякування і перешкоджання виконанню своїх професійних обов'язків.

Раніше ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що в місті при підготовці до виборів заради в.о. мера Ігоря Терехова залучили адмінресурс міської влади, системи Міністерства внутрішніх справ і місцевий криміналітет. За словами Добкіна, сьогодні в Харкові нібито відкрито діють напівкримінальні авторитети, яких, на його думку, "кришує" міська влада, а поліція ніяк не втручається.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися