У Харкові до кінця літа планують зробити зону відпочинку біля озера

Для маленьких харків'ян зроблять просунутий дитячий майданчик

У Харкові на вул. Достоєвського, 4 впорядкують територію навколо Основ'янського озера. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

У мерії пообіцяли посадити квіти, поставити лавки, встановити просунуту дитячий майданчик. Крім цього в новому сквері планують зробити зону для занять спортом і майданчик для вигулу собак.

Варто зазначити, що про доброустрій зазначеної території говорили ще взимку і тепер нарешті серйозно взялися за роботу. Місцеві жителі самі просили представників мерії про це. Всі роботи планують завершити до кінця літа.

Інші проєкти в місті:

• У Харкові пройшов один з етапів Всеукраїнського форуму "Україна 30". Для участі в ньому першу столицю відвідає міністр освіти та науки Сергій Шкарлет. Основна тема, яку планують обговорювати під час зустрічі - створення моделі Національного технопарку. Він повинен підвищувати якість української освіти.

• У Харкові на стадіон і футбольний клуб "Металіст" витратять 163 мільйони гривень. Першим етапом реконструкції переданого в комунальну власність Спортивного комплексу "Металіст" стала інфраструктура дитячої футбольної академії. Зараз розпочато відновлення чотирнадцяти ігрових полів. Паралельно ведуться роботи на трибунах стадіону.

• На дорозі Харків-Київ-Довжанський біля села Гракове зводять новий міст. Як повідомляється, шляхопровід на дорозі М-03 був побудований в 1961 році. Зараз він знаходиться в аварійному стані. У планах - будівництво штучної споруди довжиною 97,96 погонних метрів, розрахованого під сучасні навантаження.




Семён

27 червня 2021, 18:06

В чём смысл данной зоны отдыха,если она будет готова к концу лета?!?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися