День народження Кернеса: десятки людей зібралися біля могили і поклали квіти

Родичі Кернеса вшанували пам'ять про мера в день його народження

Сьогодні покійному меру Харкова Геннадію Кернесу мало виповнитися 62 роки. Біля його могили зібралися родичі, друзі, колеги і харків'яни. Люди поклали до могили десятки букетів червоних, білих і жовтих троянд. Відповідні фотографії очевидці опублікували в соцмережах.

Крім того, дружина Кернеса Оксана Гайсинська і її син Родіон згадали чоловіка і батька, опублікувааши зворушливі фотографії в Instagram.

Варто зазначити, що за кілька днів до дня народження син Кернеса Кирило дав велике інтерв'ю в програмі "Viсtory з Вікторією Маренич". Там Кирило згадав батька і розповів, яким він був.

Контекст:

• До дня народження колишнього міського голови Геннадія Кернеса в Харкові випустили пам'ятний блок поштових марок. На марках мер зображений в різних ракурсах. У мерії запевнили, що це перший крок до увічнення пам'яті Геннадія Кернеса.

• У німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов із життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його поховали 23 грудня на міському кладовищі № 2.

• Близький друг мера, бізнесмен Павло Фукс розповів, що коли Кернес прокинувся в "Шаріте", то взагалі не міг зрозуміти, як там опинився. Пізніше він прийшов до тями і навіть дивився телевізор.

Також Фукс розповів, що після реанімації Кернеса перевезли в палату, де лікувався поляк, з яким він і спілкувався. У листопаді Кернес був бадьорий, але пізніше у нього відмовила нирка і почало боліти серце.

• У четвер, 24 червня, пасинок покійного мера Харкова Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський привітав матір Оксану Гайсинську з днем народження. Відповідними фотографіями і відео жінка поділилася у себе в Instagram.




Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/

харків'янин

27 червня 2021, 12:08

померла гадюка..., то й Х...У...Й із нею, Нехай земля йому скловатою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися