Помер відомий харківський політик

Помер ексголова Харківської облради

Ексголова Харківської облради і почесний громадянин Харківської області Володимир Тягло помер. Про це повідомили у пресслужбі облради.

"Володимир Миколайович залишиться в пам'яті усіх, хто його знав, кому пощастило працювати з ним, як щира, талановита людина, досвідчений професіонал, готовий брати на себе відповідальність представляти Україну на найвищому державному рівні. На посаді голови обласної ради, як депутат і керівник у виконавчих структурах Володимир Миколайович вніс значний вклад у розвиток рідного краю. Вічна і світла пам'ять!" - йдеться у повідомленні.

Володимир Миколайович Тягло був головою в 1992-1994 і 1996-2002 рр., а також надзвичайним і повноважним послом України в республіці Вірменія (2002-2005 рр.), в Киргизькій республіці (2005-2007 рр.).

Інші смерті:

У Харківській обласній клінічній лікарні №1 помер 5-річний хлопчик. Відомо, що 1 червня дитину доставили із села Волохів Яр у хірургічне відділення Балаклійської центральної районної лікарні. У малюка дуже болів живіт. Батьки кілька годин чекали аналізів і хірурга, який у цей час робив операцію.

У Харкові 28 травня на 55-му році життя помер настоятель храму ікони Божої Матері "Пам'яті загиблих" протоієрей Олександр Заїка. 29 травня о 08:00 відбулася божественна літургія, після якої його відспівували.

У Харкові 2 травня померла відома журналістка Маруся Васильєва. У виданні "Домашнє вогнище", де вона працювала випусковим редактором, повідомили, що у жінки був цукровий діабет. Швидка допомога забрала її з апендицитом до лікарні. Там їй провели операцію, після якої почалася пневмонія.




Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися