Депутати визнали Кернеса почесним громадянином Харкова: Кого ще

У Харкові проходить сесія Харківської міськради

У Харкові сьогодні, 14 липня, проходить сесія Харківської міськради. На ній Геннадію Кернесу посмертно надали звання "Почесний громадянин Харкова". Зазначене рішення підтримали 62 депутати, утрималися 8 депутатів, а проти не проголосував ніхто.

Крім Геннадія Кернеса почесного громадянина стали Євген Комаровський, Валерій Фадєєв, Олексій Середа, Олексій Настаченко, Мамедов Катиб Сафар огли, Валентин Голик, Алла Бобейко.

Контекст:

• Про присвоєння Кернесу звання "Почесний громадянин Харкова" говорили відразу після його смерті.

• У німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його поховали 23 грудня на міському кладовищі № 2.

• Близький друг мера, бізнесмен Павло Фукс розповів, що коли Кернес прокинувся в "Шаріте", то взагалі не міг зрозуміти, як там опинився. Пізніше він прийшов до тями та навіть дивився телевізор.

 Також Фукс розповів, що після реанімації Кернеса перевезли в палату, де лікувався поляк, з яким він і спілкувався. У листопаді Кернес був бадьорий, але пізніше у нього відмовила нирка і почало боліти серце.

• До дня народження колишнього міського голови Геннадія Кернеса в Харкові випустили пам'ятний блок поштових марок. На марках мер зображений в різних ракурсах. У мерії запевнили, що це перший крок до увічнення пам'яті Геннадія Кернеса.

• У четвер, 24 червня, пасинок покійного мера Харкова Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський привітав маму Оксану Гайсинської з днем народження. Відповідними фотографіями та відео жінка поділилася у себе в Instagram.



Татьяна

14 липня 2021, 11:38

Зачем нам информация о каких то якобы сынок и жена..когда при жизни он их так не называл...И на каком основании они стали владельцами чуть ли не всем Харьковым?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися