У Харківській області майже половина підлітків проспала додаткову сесію ЗНО

На Харківщині пройшла додаткова сесія ЗНО

У Харківській області з 29 червня проходила додаткова сесія ЗНО-2021. На неї зареєструвалися 1052 учасники. При цьому прийшло на іспити тільки 60% людей. Про це розповів заступник голови Харківської ОДА Роман Семенуха на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що додаткову сесію проводили з 12 предметів і в 12 пунктах тестування. На ЗНО з англійської прийшло майже 75% абітурієнтів. При цьому на іспити з німецької та іспанської - 33,3% і 0%. Всі результати оголосять через тиждень.

Контекст:

По всій Україні 25 травня пройшли ЗНО з англійської мови. У Харківському регіональному центрі оцінювання опублікували подробиці проведення цього іспиту. Виявилося, що в Харківській області на іспит зареєструвалося 10 597 осіб. При цьому прийшло всього 87,6%. Іншими словами, понад 1300 зареєстрованих просто не з'явилися. Також в області зафіксували 12 порушень.

По одному випускнику з Харківської гімназії №46 імені М.В. Ломоносова та Харківського наукового ліцею-інтернату "Обдарованість" написали зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з хімії на 200 балів. Відзначимо, що на ЗНО з хімії за все зареєструвалися 12 742 людини. На саме тестування прийшло 9885 школярів.

У Харківській міськраді провели урочистий прийом на честь рекордсменів по здачі ЗНО. Всі талановиті випускники отримали сертифікати на отримання грошового призу. Тридцять три випускники з Харкова є тими учнями, які набрали по максимальних 200 балів за випробування на ЗНО. Троє з цих випускників отримали такі високі бали навіть не по одному предмету, а відразу за двома.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися