Чому у Харкові затримують потяги - в Укрзалізниці пояснили причину

Вже затримано мінімум три міжміські потяги Київського напрямку

У Харкові частина поїздів на та з Південного вокзалу прибувають та відправлятимуться із затримкою. Про це повідомили на офіційних сторінках АТ "Укрзалізниця" у соцмережах.

Один з потягів, що мав прибути з Києва вже затримався більше, ніж на дві з половиною години. Йдеться про нічний поїзд №64 "Оберіг" Київ - Харків, за розкладом він мав прибути на Південний вокзал о 5:41, натомість на кінцевій станції він опинився лише на початку восьмої ранку.

У повідомленні пресслужби Укрзалізниці також йдеться про затримку на 2 години 45 хвилин поїзду №126 "Київ - Костянтинівка", який мав прибути на станцію "Харків-Пасажирський" о 10:05.

З Харкова потяги також вирушатимуть із затримкою. Наразі відомо, що пізніше на 2 години відправлятиметься поїзд №15 "Владислав Зубенко" за маршрутом "Харків - Рахів". За розкладом він мав вирушати з Харкова 22 липня вночі о 01:03, відтак його відправлення перенесли на 03:03.

У пресслужбі установи пояснили, що затримки пов'язані зі складними погодними умовами на шляху слідування. Так, за даними "Укразалізниці" у 13 областях було знеструмлено цілу низку населених пунктів, які забезпечують функціонування залізничних мереж та інфраструктури необхідної для забезпечення логістики та руху транспорту.

picture

В "Укрзалізниці" також попередили, що інформація про час затримки та перелік напрямків є неостаточними та можуть бути доповнені, в залежності від ситуації.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на Харківщину насуваються сильні зливи та шквальний вітер, за добу очікується випадіння до 21 мм опадів та пориви вітру до 20 метрів на секунду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися