Терехов розповів, скільки і які тварини будуть жити в Харківському зоопарку

Станом на сьогодні здані будинки для мавп і слонів

За словами секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, після реконструкції зоопарк міста стане об'єктом світового рівня. Про це тимчасовий очільник міста розповів у програмі "Сучасні історії Харкова", пише Kharkiv Today.

Терехов повідомив, що станом на сьогодні здані будинки для мавп і слонів, на фінальному етапі роботи над літнім майданчиком для жирафів і будинком для бегемотів.

Секретар міськради також розповів, що в зоопарку будуть проживати понад півтори тисячі тварин. Серед них - мари і агуті (гризуни), капуцини (мавпи), мармозетка (примат), чорний лебідь, леви, гієни, вовки, рисі, жирафи, бегемоти. При цьому він нагадав, для жителів міста вхід у реконструйований парк буде безкоштовним по картці харків'янина.

Нагадаємо, що комунальна організація "Харківський зоологічний парк" 26 липня в системі "Прозорро" оголосила закупівлю послуг з охорони.

Нагадаємо, що словами секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова, відкриття реконструйованого зоопарку буде приурочено до Дня міста 23 серпня.

Терехов запевняє, що зоопарк є національним об'єктом, архіважливим для Харкова, який здатний підняти місто на найвищу планку. За словами Терехова, в оновленому зоопарку будуть відсутні решітки, а залишаться лише спеціальні огорожі. Дана концепція буде підкріплена надійною системою безпеки.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", харківський зоопарк - один з найбільш очікуваних в місті об'єктів, який зараз знаходиться на масштабної реконструкції. Програма реконструкції, яка зараз реалізується на об'єкті, розрахована до 2022 року.




erti sdfhhwra

29 липня 2021, 11:02

https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v1.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v2.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v3.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v4.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v5.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v6.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v7.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v8.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v9.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v10.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v11.html https://www.oegussa.at/qbx/video-olympics-v12.html

Ирина

28 липня 2021, 18:40

Очень хорошие планы моего любимого города..Удачи в достижениях

Сергей

28 липня 2021, 18:00

Открытие зоопарка 23 августа а карту жителя города начнут выдавать в сентябре отсюда вопрос как бесплатно зайти в зоопарк 23августа?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися