У Харкові більш ніж на два тижні перекрили вулицю

По вулиці Ляпунова тимчасово заборонили рух транспорту

У Харкові до 15 серпня заборонили рух транспорту по вул. Ляпунова, на ділянці від пр. Науки до вул. Коломенської. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що на вказаній ділянці проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Бакуліна, Шатилівській, Новгородській, пр. Науки та інших.

Інші новини:

У Харкові жителі майже всіх районів залишаться без холодної води. Комунальники проводять ремонтно-відновлювальні роботи. Без води залишилися люди Холодногірського, Індустріального, Київського, Московського, Новобаварського, Слобідського та Шевченківського районів.

У п'ятницю, 30 липня, погодні умови в Харкові і регіоні буде визначати розмите поле зниженого тиску. Спека триматиметься, проте вже з локальними короткочасними дощами. Синоптики також відзначають мінливу хмарність. Місцями в області можливий короткочасний дощ з грозами. Вітер - південно-західний, 5-10 м/с. Вночі температура повітря буде коливатися в межах +16...+21 градуси, вдень - +29...+34 градусів.

У Харківському зоопарку витратять ще 15 мільйонів на туалет в зоні "Мир узбережжя". Про це розповіли в Харківському антикорупційному центрі (ХАЦ), посилаючись на систему державних закупівель "ProZorro" і відповідний тендер, згідно з яким аукціон відбудеться 16 серпня. У ХАЦ зазначили, що це вже не перші гроші, які йдуть на вказаний туалет. Ще у 2020 році зоопарк уклав договір з ВАТ "Трест Житлобуд-1" по будівництву туалету в цій зоні на 16,5 млн гривень. Іншими словами всього на туалет піде мінімум 31 млн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися