Дерева на мільйон: працівникам лісництва повідомили про підозру

У Харківській області вирубали дерев більш ніж на 1 млн грн

У Харківській області повідомили про підозру трьом працівникам Бабаєвського лісництва держпідприємства Жовтневе лісове господарство. Подробиці розповіли у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

Зазначається, що майстри лісу окремо один від одного практично не охороняли дерева. Через їх бездіяльність невстановлені зловмисники вирубали дерев у різних частинах лісу приблизно на 1 млн 100 тис. грн.

Працівникам лісництва повідомили про підозру у службовій недбалості. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років.

Основні новини Харкова:

⬤ У Харкові 1 серпня відбудеться футбольний матч на стадіоні "Металіст" між командами ФК Металіст (Харків) - ФК Ужгород (Ужгород). Крім того, до 14:00 проходять змагання з тріатлону на дистанції "half-iron". Дізнайтеся, де перекриють дорогу в місті.

⬤ Сьогодні, 1 серпня, утримається мінлива хмарність, істотних опадів не буде. Правда, місцями вдень може йти невеликий дощик і гроза. Температура повітря вночі складе 16-21 градус тепла, а вдень - +31...+36 градусів. Вітер протримається на швидкості у 5-10 м/с.

⬤ Найкраща тенісистка України харків'янка Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо. Це перша медаль з тенісу в історії України. Українка боролася за третє місце зі спортсменкою з Казахстану Оленою Рибакіною. Поєдинок закінчився з таким рахунком на користь Еліни: 1:6, 7:6 (5), 6:4. Варто зазначити, що Еліна в рейтингу WTA тримає 6 місце, а Рибакіна - 20.



Марго

3 серпня 2021, 07:25

Тымчук у власти этим всесказано

Flyer

1 серпня 2021, 11:53

з тими лісами творять, що хочуть ... і ніякого за ними контролю ... всіх злодюг на нари та відібрати крадене в них та їх кодла ...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися