"Картка харків'янина": стало відомо про новий привілей для деяких власників

Додаткова функція карти стосується співробітників комунальних підприємств

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов анонсував вихід шести видів "Карток харків'янина", серед яких студентська, шкільна, пільгова, пенсійна, загальна і для співробітників комунальних підприємств. Кожен вид даватиме певні можливості їхнім власникам, пише "Перша столиця".

Так, для працівників комунальних підприємств, Харківської міськради, а також її виконавчих комітетів буде додатковий привілей — пільга на оплату проїзду в громадському транспорті.

"Проєкт "Картка харків'янина" створений для поліпшення життя наших городян. Ми піклуємося про всіх жителів міста. Особливу увагу приділили створенню картки для працівників медичної та освітньої галузей. Ці люди виконують особливу місію — допомагають нашим городянам. Тому ми будемо допомагати їм", - додав Терехов.

Нагадаємо, що харків'янам стало доступним оформлення "Карти харків'янина" через інтернет. Про те, де знайти необхідні анкети на отримання "Карти", розповіли на офіційних сторінках проєкту в соцмережах і навіть додали відеоінструкцію. Розробники "Карти" розповідають, що скоро будуть сформовані "Центри "Карти харків'янина". Там можна буде як отримати її, так і замовити, а також поставити питання про умови її використання та особливості функціонування. Незабаром також з'явиться й електронна версія пластикової картки - X-card. Вона буде мати унікальний номер, штрих і QR-коди. Її можна буде використовувати за допомогою спеціального додатка.

В основі проєкту створення такої карти лежить ідея того, що вона повинна стати інструментом, який дозволить городянам економити значні кошти зі свого бюджету. З іншого боку, проєкт зможе підтримати кооперацію з місцевими компаніями, які будуть надавати знижки городянам за програмою лояльності для місцевих, а натомість отримувати власні бонуси у веденні бізнесу, а також додаткову рекламу на найпоширенішому в майбутньому у місті носії інформації.





Валерий

5 серпня 2021, 17:47

Самое главное, что исполнительные коммитеты смогут бесплатно катать по городу , это успокаивает

Сергей

5 серпня 2021, 16:03

Это просто пиар перед выборами. Хочешь сделать лучше для харьковчан,заплати за них коммуналку. Хотя бы 20%

Владислав

5 серпня 2021, 15:39

Тысячи нехарьковчан работали и работают в Харькове. Для сегодняшних и бывших, которые приносили и приносят прибыль Харькову получается будет "все" дороже и ни каких льгот (тот же проезд в транспорте для пенсионеров)? Я 44 года официально проработал в Харькове,а многие харьковчане даже на мин. стаж не наработали. Так кто настоящий и заслуживающий !????

Сергей Андреевич Макашов

5 серпня 2021, 13:48

С интересом узнал об этом проекте и понимаю преимущество этой карточки. Наверняка наличие к.х. даст не только экономию средств , но определенный статус, который сделает возможную помощь адресной. Прекрасный проект. Я за Терехова!

Юрий

5 серпня 2021, 11:14

Александр, и последнее ,что все будут делать без этих работников.

Юрий

5 серпня 2021, 11:13

Александр, пойди поработай в теплосеть, водоканал, электрики или в дворники и тогда узнаешь чем отличаются.

Юрий

5 серпня 2021, 11:11

Александр, а ты на минималка много проживешь

Александр

5 серпня 2021, 06:55

Рекламная кампания Терехова продолжается, интересно, чем отличается обычный харьковчанин, от харьковчанина комунальщика ???

Тина

5 серпня 2021, 05:45

Ирина, у меня так было, пока я не изменила язык заполнения на украинский

Александр

5 серпня 2021, 05:36

Здорово.

Ирина

5 серпня 2021, 04:21

Не удается после трёх попыток зарегистрироваться. Хотя я в этом не новичок.

Druk

4 серпня 2021, 23:49

Я думаю что всё это ради предвыборной кампании господина Терехова и его команды.

Ирина

4 серпня 2021, 21:32

Терехов. не знает как с бюджетными деньгами распоряжаться И трынькает их

СВЕТА

4 серпня 2021, 20:54

хорошо б и мне такую карту приобрести,хочу с большим удовольствием и надеюсь на вас помочь мне за ранее благодарна.

Юрий

4 серпня 2021, 20:15

В СССР не могло быть и речи о таких карточках, так как одним из главных постулатов советской власти было равенство. Понятно, что оно было довольно относительным, но политика равенства всех граждан двухсот шестидясяти миллионнй страны государством активно проводилась. Сейчас же бездумно людей делят на своих и чужих. Помочь отдельным гражданам, категориям и тд, поддержать их можно и по другому.

Хряковчанин

4 серпня 2021, 17:41

А смачно харнуть в рожу тереховым карточка позволяет? В благодарность за всю их работу?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися