З клімат-контролем і камерами: в Харкові почнуть курсувати нові автобуси

Першу партію автобусів завезуть вже за два тижні

Зовсім скоро в Харкові з'явиться новий автобусний транспорт, який буде розподілений різними районами першої столиці. Такою інформацією поділився директор КП "Тролейбусне депо № 2" Дмитро Липовий, пише Znaj.ua.

Він повідомив, що перша партія транспортних засобів прибуде в місто за два тижні. Всього буде доставлено 11 автобусів, однак поки що невідомо, який вони матимуть колір.

"Сформували необхідну кількість рухомого складу, визначили день, — все, маршрут поїхав. І, таким чином, 150 одиниць вийдуть на вулиці міста. Це буде відбуватися в інтервалі серпень-листопад", - розповів Липовий.

За словами директора тролейбусного депо, автобуси будуть оснащені камерами відеоспостереження, клімат-контролем і місцями для людей з особливими потребами.

Липовий також додав, що автобуси будуть їздити тим маршрутом, звідки зараз виїхати практично не можливо.

Раніше "Коментарі" писали, що на п'ятій сесії Харківської обласної ради восьмого скликання мерія прийняла рішення додати 8 мільйонів (до вже виділених 33) із державної субвенції на покупку 21 шкільного автобуса. Всього на транспорт Харків витратить 41 мільйон. Зазначається, що незабаром Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації оголосить тендер на закупівлю автобусів для школярів. Транспорт куплять вже в цьому році, однак поки невідомо, кому він дістанеться. При цьому ще у вересні 2020 роки для школярів купували 18 автобусів за бюджетні гроші. Зазначений транспорт возить дітей з віддалених сіл Шийківка і Чернещина в Борівському районі. Також цими автобусами доставляють школярів з особливими потребами.





Владик

13 жовтня 2021, 22:08

Я Предлагаю Вместо Частной Маршрутки Номер 212е Запустить Турецкий Автобус Карсан на Маршрут Номер 275е и Сделать Маршрут Номер 275е Улица Светлая (Разворотный Круг Частной Маршрутки Номер 212е) Улица Героев Труда Станция Метро Героев Труда Улица Академика Павлова Улица Бучмы ( Бывшая Улица Командарма Уборевича) До Льва Толстого. Удобный был бы Маршрут чтобы не идти пешком и Добраться без Пересадок Жильцам в Районе Родника и Магазина Океан на Улицу Светлая и чтобы Этот Автобус Ходил под Закрытие Метро до 12 Часов Ночи

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися