Стало відомо, хто виступить на майдані Свободи на День міста в Харкові

Захід на площі Свободи розпочнеться о 19:30

23 серпня на площі Свободи відбудеться святковий захід присвячений Дню міста Харкова. І вже стали відомі імена перших хедлайнерів свята.

Як повідомило Vgorode джерело в Харківській міській раді, перші підтверджені виступаючі - це MARUV і Настя Каменських. Повна програма концерту буде відома пізніше. Саме святкування на площі стартуватиме о 19:30.

NK / Настя Каменських - популярна українська співачка, яка виступає з 2004 року в жанрах сучасний ритм-н-блюз, хіп-хоп, поп, електропоп. У 2006 році стала учасницею дуету "Потап і Настя". У 2019 вийшла заміж за Олексія Потапенка (Потапа).

picture

MARUV - співачка родом з Павлограда, композитор, поетеса, продюсер. Працює в жанрах поп і електронна музика. У 2019 пройшла національний відбір на Євробачення, але після скандалу відмовилася від участі.

picture

Відзначимо, що в Харківській мерії затвердили план святкових заходів до Дня міста та Дня Незалежності держави.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, за словами секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, після реконструкції зоопарк міста стане об'єктом світового рівня. Терехов повідомив, що станом на сьогодні здані будинки для мавп і слонів, на фінальному етапі роботи над літнім майданчиком для жирафів і будинком для бегемотів. Секретар міськради також розповів, що в зоопарку будуть проживати понад півтори тисячі тварин.

До слова, відкриття зоопарку відбудеться 23 серпня, воно буде приурочено до Дня міста. Терехов запевняє, що зоопарк є національним об'єктом, архіважливим для Харкова, який здатний підняти місто на найвищу планку.







Инна

22 серпня 2021, 00:19

На Лысой горе нет нормальных тротуаров! От слова совсем! Неужели жителям окраин нужно, как 100 лет назад, в валенках ехать, а перед метро туфли красивые одевать?!

Александр

20 серпня 2021, 21:37

У нас архиважное это Коксохим, какой же Харьков без Коксохима

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися