Стало відомо, хто тимчасово замінить Айну Тимчук на посаді глави ХОДА

Тимчасовим головою адміністрації буде Олександр Скакун

Обов'язки Айни Тимчук, яку уряд звільнив під час засідання 11 серпня, тимчасово виконуватиме її заступник - Олександр Скакун. Про це повідомляють з соцмережах, пишуть "Новини. Live".

Відзначається, що виконуючий обов'язки голови ХОДА Скакун - є юристом, а також офіцером Служби безпеки України, в якій він служив понад два десятки років.

Нагадаємо, що 11 серпня під час урядового засідання було погоджено звільнення Айни Тимчук з посади голови Харківської обласної державної адміністрації. Такою інформацією, і іншими кадровими змінами, поділився народний обранець від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

Президент України Володимир Зеленський призначив Тимчук новим губернатором Харківської області 27 листопада 2020 року. Тоді ж Зеленський вручив Айні Тимчук службове посвідчення та побажав успіхів у роботі на посту. Президент висловив сподівання, що регіон досягне нових ступенів розвитку.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що головний лікар Валківської центральної лікарні Богдан Носатов на позачерговому засіданні сесії Валківської міської ради подав заяву про звільнення. Відзначається, що вже на наступному тижні в місті оголосять конкурс на нового керівника лікарні. Тепер Носатов повинен за 10 днів надати міськраді план до кінця 2021 року фінансові розрахунки по зарплатам і стратегію розвитку. Основною причиною звільнення називають невиплату зарплат.

Медики Валківської центральної районної лікарні 24 навіть перекривали трасу "Київ-Харків-Довжанський" через борги по заробітній платі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися