Готова на 98%: стало відомо, коли відкриють оглядовий майданчик на Держпромі

Залишилося підготувати світлове та звукове обладнання, яке буде тут розміщене

До Дня Незалежності в Харкові, 24 серпня, мають намір відкрити знакові архітектурні об'єкти. Серед них - оглядовий майданчик, який розташований на 12 поверсі Держпрому. Про це йдеться на сайті Харківської облдержадміністрації (ХОДА).

Готовність оглядового майданчика Держпрому на сьогодні становить 98%.

"Залишилося підготувати світлове та звукове обладнання, яке буде тут розміщене", - заявив заступник глави ХОДА Михайло Харне.

За словами заступника директора Департаменту культури і туризму обласної адміністрації Олександр Костіна, у харків'ян і гостей першої столиці з'явиться можливість розглядати харківські пейзажі за допомогою спеціального бінокля. Крім того, у внутрішній частині майданчика буде організована мультимедійна локація, завдяки якій можна ознайомитися з історичними та архітектурними надбаннями міста.

Зазначимо, що в Харківській міській раді вже затверджений план заходів до Дня Незалежності та Дня міста Харкова. Як відомо, 23 серпня на площі Свободи відбудеться святковий захід, присвячений Дню міста Харкова. І вже стали відомі імена перших виконавців, які виступатимуть на сцені.

Раніше видання "Коментарі" писало, що на стадіоні "Металіст" буде встановлена найсучасніша аудіосистема озвучування. Зазначається, що модернізація відбудеться в рамках масштабного відновлення інфраструктури. Вартість нової аудіосистеми - 250 тисяч євро, які президент "Металіста" Олександр Ярославський вже сплатив. У пресслужбі стверджують, що в процесі робіт встановлять обладнання компанії Bose - провідного світового бренду в галузі виробництва звукової техніки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися