Коли відбудеться "ХарківПрайд" за участю ЛГБТ спільноти - у Нацполіції обговорили деталі проведення

Планування заходів безпеки під час заходу відбуватиметься за участі Консультативної місії Європейського Союзу

До Харкову завітала делегація представників Консультативної місії Європейського Союзу. Очолив делегацію Удо Мюллер, який керує оперативним департаментом організації в Україні. Головною причиною візиту стало обговорення проведення у Харкові ЛГБТ-параду, який запланований на 12 вересня. Про це розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

За словами Удо Мюллера під час проведення такого заходу слід зважати на те, що як у ЛГБТ-спільноти, так і загалом у мешканців Харкова є визначена культура поведінки. Через це варто заздалегідь вивчити усі проблеми, які можуть виникнути у процесі, та визначити, як діяти за цих обставин.

"Нам хотілося, щоб від вас виходила ініціатива і ви першими йшли на контакт", - зазначив очільник європейської делегації.

picture

За його словами, КМЄС зацікавлена у тому, аби допомогти харківській Нацполіції у плануванні заходу та його реалізації. Також місія проаналізує та оцінить, наскільки забезпечується сталий розвиток охорони публічного порядку.

"КМІС готова надати підтримку, особливо, під час проведення важливих із демократичної перспективи масових заходів", - підкреслив Удо Мюллер.

Співпраця Харкову з КМЄС триває вже 5 років. Місія організовує для харківських представників правоохоронних органів різні тренінги, в яких лише за пів року взяли участь понад 100 поліціянтів. Також організація виділила 170 тисяч євро для матеріального та технічного устаткування харківських підрозділів ГУНП.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як організатори Харків.Прайду заявили, що на захід вони прийдуть вимагати провести розслідування злочинів на ґрунті ненависті до ЛГБТ, а також дати рівний доступ до державних інститутів незалежно від сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності.



Вернёмся в РФ

28 серпня 2021, 16:47

Этим недочеловекам в про-русском городе не место ! Геть этих паразитов в их Гейропу и в США ! Украина всё равно рано или позно верётся в состав РФ как Беларусь и прочие бСССР республики. Народы разачарованны США и Западом сегодня. Весь Запад это проклятый Богом Содом нам крах, и это будет ! Аминь !

Горожанин

18 серпня 2021, 15:51

Дурак ти, а НЕ АКТИВИСТ

Активист

17 серпня 2021, 17:44

ПИДОРАМ НЕТ МЕСТА В ХАРЬКОВЕ. ПРЕДЛАГАЮ ЖЕНЩИНАМ С ДЕТЬМИ.АКТИВИСТАМ А ТАКЖЕ УЧИТЕЛЯМ ВСЕХ ШКОЛ ВЫВЕСТИ ШКОЛЬНИКОВ И СТУДЕНТОВ ПЕРЕД МАРШЕМ БОЛЬНЫХ НА ГОЛОВУ МАРАЗМАТИКОВ И ПЕРЕКРЫТЬ ДОРОГУ. СКОРЕЕ ЭТО БУДЕТЬ СУМСКАЯ. НЕ БИТЬ ПИДОРОВ НЕ ОБЛИВАТЬ ИХ КРАСКОЙ(КРОМЕ ЕСЛИ ТАМ ПОВЯТЬСЯ ПЕДИКИ АТОШНИКИ ИХ МОЖНО ОБОССАТЬ И ЛИШИТЬ ВСЕХ ЛЬГОТ И НЕ ПУСКАТЬ К ВЕТЕРАНСКИМ ОРГАНИЗАЦИЯМ НЕ ЗДОРОВАТЬСЯ С НИМИ).ВСЮ ИНФОРМАЦИЮ О МАРШЕ И ДАТЕ ПЕТУШИНОГО ШЕСТВИЯ ЗАРАННЕ ИСКАТЬ В ИНТЕРНЕТЕ. ПЛЮС ПОСТАВИТЬ ПЕРЕД НИМИ СВЯЩЕННИКОВ И ВЕРУЮЩИХ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися