Вже 18 серпня в Харкові погода різко зміниться

До Харкова йде похолодання з дощами

Харків'янам залишилося зовсім недовго знемагати від спеки. У місто йде похолодання і грози. Якщо похолодання ще варто почекати пару днів, то грозу і короткочасний дощ варто очікувати вже завтра 18 серпня. Як інформує видання "Коментарі", таким прогнозом поділився Харківський гідрометцентр.

Під час грози харків'янам радять без потреби не виходити на вулицю, а, якщо так склалося, що гроза застала вас на вулиці, то краще не ховатися під дерево, щоб не піддавати своє життя небезпеці. Рятувальники виставляють на завтра "жовтий" рівень небезпеки, тим самим попереджаючи, що завтра погода може бути небезпечною для людей.

Варто зазначити, що вже, починаючи з 19 серпня температура в Харкові почне стрімко опускати вниз. Спочатку до 28 градусів, а потім і до 22. У понеділок, 23 серпня саме таку температуру прогнозують синоптики, попереджаючи про похолодання. Тому прохолоди чекати залишилося зовсім недовго.

Читайте також на порталі "Коментарі" - європейський антициклон "Elfi" прийшов в Харківську область. Дощів він з собою не приніс, але помітно знизив температуру по області. Показник на термометрах опустився на 2-3 градуси. Початок серпня приніс негоду харків'янам, адже регіоном пройшли не тільки зливи з поривами вітру, а й також пройшов град. Найбільше дісталося Північній Салтівці. В мережі люди викладали фото наслідків негоди. Град розміром із горох доставив клопоту харків'янам. Цікаво, що в інших районах граду не було, а, якщо і був, то невеликий, ніяких проблем він харків'янам не приніс.



Александр

20 серпня 2021, 13:10

В ХАРЬКОВЕ ЕСТЬ САМЫЙ СИЛЬНЫЙ ШАМАН В УКРАИНЕ, СЕГОДНЯ 20 И ПОГОДА КАК БЫЛА КЛАССНАЯ, ТАК И ОСТАНЕТСЯ!!!

...х...

19 серпня 2021, 08:04

Во точность то какая!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися