Де і коли в Харкові відбудеться автофестиваль і битва автомобілів

Учасники на модних авто змагатимуться у 10 різних номінаціях

У Харкові 28 серпня заплановані проведення масштабного автомобільного фестивалю, на якому змагатимуться машини в різних номінаціях. Про деталі заходу розповіли на офіційній сторінці організаторів в Instagram.

Фестиваль називається AUTO DVIZH KH називається так само як і спільнота організаторів. Його позиціонують як "головну автодвіжуху Харкова".

За словами організаторів у фестивалі братимуть участь близько 100 топових автомобілів. Головним заходом фестивалю стане битва авто. Учасники зможуть змагатися в 10 номінаціях: "Драг-тюнінг", "Дріфт-тюнінг", "Бездоріжжя", "Олдскул", "Низькі авто", "Азійський тюнінг", "Автозвук", "Американські маслкар", "Євро-тюнінг "," Мотоцикли ".

Організатори фестивалю планують зібрати разом учасників всіх автомобільних клубів міста, і навіть сусідніх регіонів.

У фестивалі можна взяти участь як глядач, поспілкуватися з власниками топових автомобілів, дізнатися про тюнінг, про придбання автомобілів з-за кордону, детейлінг.

Супроводжувати захід будуть діджеї, в доступі буде смачний і різноманітний фудкорт, виступи піджеїв.

Про докладний розклад фестивалю організатори пообіцяли повідомити пізніше.

Відомо, що для учасників захід безплатним. Також безплатно можуть потрапити на фестиваль діти до 6 років, звичайно в супроводі батьків. Для дорослого квиток буде коштувати 150 гривень, а для дітей з 6 до 10 років - 100 гривень.

Фестиваль стартує о 11:00 28 серпня на Арт-заводі "Механіка".

"Тачок і дівчат тут буде багато. Прийшов час замутити движуху, щоб було яскраво", - зробили анонс заходу організатори.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харкові буде виступати всесвітньо відома скрипалька з легендарною скрипкою Страдіварі, відомою як "Червоний Мендельсон".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися