У Харкові перекрита одна з найбільших трас через проведення змагань із драг-рейсингу

Об'їхати перекриту ділянку можна прилеглими вулицями або по Окружній

Північний виїзд із Харкова, популярний серед поціновувачів відпочинку на природі, перекрили на цілий день. Потрапити у місце призначення можна лише в об'їзд Білгородського шосе. Про перекриття автошляху та альтернативну схему проїзду повідомили у пресслужбі Харківської міськради.

Білгородське шосе перекрили о 6 ранку 22 серпня — там стартував автомобільний фестиваль KHARKIV DRAGRACING FEST.

Рух транспорту обмежили на проміжку дороги від проспекту Академіка Курчатова до Окружної та після неї вздовж траси М-20 "Харків-Щербаківка".

Відкриють дорогу лише ввечері о 21:00.

Об'їхати перекриту трасу можна по прилеглих вулицях: вул. Академіка Волкова, вул. Академічна, пр. Академіка Кучатова, вул. Академіка Вальтера, вул. Академіка Синельникова та по Окружній дорозі.

Також змін зазнав маршрут тролейбусу № 50. Він рухатиметься від розворотного кола у П'ятихатках по проспекту Академіка Курчатова, далі — на вулицю Академічну, через вулиці Академіка Волкова та Академіка Вальтера — знову на проспект Академіка Курчатова, звідти — на Білгородське шосе, на вулицю Сумську і до площі Конституції. Назад тролейбус рухатиметься за звичним маршрутом.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 28 серпня заплановане проведення масштабного автомобільного фестивалю, на якому змагатимуться машини у різних номінаціях. Фестиваль має назву AUTO DVIZH KH - однойменну із назвою спільноти організаторів. Його позиціюють як "головну автодвіжуху Харкова". За словами організаторів, у фестивалі братимуть участь близько 100 топових автомобілів.



Вячеслав

23 серпня 2021, 09:31

Сообщение

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися