"Його найулюбленіше свято" - екс-дружина Кернеса поділилася спогадами про мера Харкова

Вона подякувала усім харків'янам за те, що вони пам'ятають її чоловіка

Оксана Гайсинська - дружина померлого мера Харкова Геннадія Кернеса - у своєму Instagram розповіла про колишнього чоловіка та його ставлення до Харкова.

Екс-дружина разом зі своїм сином Родіоном Гайсинським - пасинком Геннадія Кернеса були присутні 23 серпня на площі Конституції, 7, де на День міста урочисто відкривали меморіальну табличку у пам'ять про колишнього мера.

Трохи згодом вона написала у своєму Instagram, що ця данина пам'яті є дуже важливою для неї.

"Я вдячна долі за те, що вона подарувала мені роки дружби з цим неординарним, талановитим, сміливим та ні на кого не схожим чоловіком", - зазначила екс-дружина.

За її словами, Харків був найбільшою любов'ю Геннадія Кернеса та його пристрастю.

"Він вмів і любити, і дружити, і творити!", - пише Гайсинська.

У дописі наголошується, що Кернес залишив дуже яскравий відбиток у долі як харків'ян, так і самого міста. Вона додає, що День міста Харків був улюбленим святом померлого мера.

Наостанок Оксана Гайсинська подякувала харків'янам за пам'ять про її колишнього чоловіка.

picture

Нагадаємо, меморіальну дошку у пам'ять колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса відкрили 23 серпня о 10 ранку. Вона встановлена на будівлі мерії та являє собою бронзову плиту, на якій розташований горельєф померлого мера, колаж зі знакових пам'яток Харкова, до створення яких він долучився, а також напис про те, що він працював у цій будівлі. Дошка, відлита з бронзи, важить 80 кг. ЇЇ довжина 1,25 метри, а висота - 70 см. Вона встановлена високо від землі, але її розміри є достатніми, аби можна було уважно роздивитися всі її елементи.



Жора

24 серпня 2021, 20:48

Кернеса уважали харьковчане и проводили в последний путь всем городом.Харьковчане надеялись что он победит свой недуг вернётся в Харьков и будет созидать во имя его любимого города.А этот недоразвитый Сброд что сейчас дорвался к власти грабит города и страну с ее гражданами думаю долго не проживет.Сдохнет не умрет а именно сдохнет этот Сброд и о них никто даже не вспомнит.

Людмила

23 серпня 2021, 18:06

Спасибо за память! Осиротевший Харьков скорбит!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися