У Харкові відкрився парк "Юність": яким був і яким став (ФОТО)

Яким був парк "Юність" до реконструкції

У Харкові реконструювали і вже відкрили парк "Юність". На відкриття прийшли десятки, якщо не сотні людей. Видання "Коментарі" вирішило згадати, яким був парк раніше і яким він став зараз.

На старих фотографія видно, що парк вже явно потребував зміни. Дитячі каруселі заіржавіли, замок стоїть напівзруйнований, а старий і запорошений поїзд розмалювали вже не один раз.

Зараз оновлений парк оцінити можна, але складно. Багато жителів скаржаться, що через величезне скупчення людей погуляти там зараз практично неможливо. Оцінити масштаб того, що відбувається, можна по фотографіях нижче.

Інші новини:

У Харкові заборонять рух транспорту по площі Свободи з 30 серпня по 1 вересня (включно). Рух заборонять від вул. Сумської до вул. Трінклера. Транспорт може рухатися вулицею. Трінклера та просп. Незалежності. Крім цього 30 серпня з 16:00 до 19:30 і 1 вересня з 16:00 до 20:00 заборонять рух на вул. Сумській — на ділянці від вул. Жінок-Мироносиць до просп. Незалежності. Автобуси № 20е, 119е і 202е змінять схему руху. Також 30 серпня з 16:00 до 19:30 і 1 вересня з 16:00 до 20:00 буде заборонено рух тролейбусів по вул. Сумській — на ділянці від просп. Незалежності до пл. Конституції.

Один із близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими антикорупціонерами. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито неправдиву інформацію про нього і виплатити компенсацію у 50 тисяч гривень.



Саня

30 серпня 2021, 09:06

Верните туда паровоз,который там раньше был

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися