Де і коли у Харкові відбудеться ярмарок підприємців, їжі та професій

Відвідувачі зможуть скуштувати вироби місцевих підприємців і навіть влаштуватися на роботу

У Харкові з 3 по 5 вересня для харків'ян та гостей міста на центральній площі проходитиме святковий ярмарок, присвячений відзначенню Дня підприємця, який традиційно припадає на першу неділю вересня. Про те, яка програма чекає на відвідувачів ярмарку розповіли у пресслужбі Харківської міськради.

До участі у ярмарку було запрошено як підприємства торгівлі, так і виробників різних товарів, а також фізичних осіб, що займаються підприємницькою діяльністю. Всього у заході братимуть участь близько 50 представників харківських підприємств.

Для гостей ярмарку працюватимуть фуд-корти, які одночасно представлятимуть і кращі в місті фуд-проєкти. Спеціально у цих зонах облаштують інтерактивні майданчики з інформацією про виробників і зонами для відпочинку.

У великій кількості на ярмарку будуть представлені й інші підприємства харчового профілю, зокрема, виробники кондитерських виробів, молочної та м'ясної продукції та хлібобулочних смаколиків.

Також на ярмарку будуть представлені виробники одягу, меду, садівники із різними зразками та сортами своєї продукції. Відвідувачі зможуть навіть придбати саджанці, а також різні матеріали для хендмейду, оздоблення, вироблення букетів і подарунків.

Для тих, хто шукає роботу, на ярмарку працюватиме локація з представниками Центру зайнятості. Вони пропонуватимуть вакансії на різних промислових підприємствах, що розташовані на території Харківської області. Шукачі зможуть не лише дізнатися про можливості, але й скласти тести, залишити своє резюме. Також будуть проведені майстер-класи із працевлаштування.

Захід проходитиме з 10:00 до 21:00 на площі Свободи кожного дня з 3 по 5 вересня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на 1 вересня у центрі Харкова влаштують свято "Місто знань". Все розпочнеться з карнавалу з різноманітних учнівських та студентських колективів міста, продовжиться святковою ходою, привітаннями з Днем знань і завершиться великим концертом за участі українського зіркового гурту Kazka та феєрверком.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися