У Харкові захисники тварин вийдуть на вулицю

Жителі Харкова приєднаються до Всеукраїнського маршу на захист тварин

У Шевченківському районі Харкова 5 вересня пройде головна зоозахисна подія України з ініціативи гуманістичного руху UAnimals. Про це розповіли самі організатори на своїй сторінці в Facebook.

Захід розпочнеться о 12:00 біля метро "23 серпня", пам'ятник Воїнам-визволителям. Усіх людей, які хочуть взяти участь у заході, попросили взяти з собою маски та дотримуватися соціальної дистанції.

"Просимо не брати з собою тварин, які можуть відчувати стрес в натовпі. Утримайтеся від того, щоб приносити кішок і інших тварин. Собаки легше переносять велику кількість людей, але враховуйте індивідуальний характер і потреби тварини", - написали організатори.

Зазначається, що люди виходять за цирк без тварин, порятунок їх від жорстокого поводження і заборона хутряних ферм, контактних зоопарків і дельфінаріїв.

Інші новини:

⬤ У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 У Харкові в Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник у формі щура"Феномен наук про здоров'я" - так називається бронзовий щур, який тримає в лапках таблетку, а з-під них падають наукові книги. Вона розташована на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метра та символізує подяку людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися