Харківська школярка вирішила поїхать до Києва: батьки підняли на вуха всю поліцію

У Харкові дівчинка втекла від батьків

У Харкові 2 вересня 15-річна дівчина пішла з дому і не повернулася. Подробиці розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції в Харківської області.

Зазначається, що на пошуки дівчинки поліціянти підняли весь особовий склад. Вже 3 вересня правоохоронці з'ясували, що школярка їздила до Києва, а коли повернулася, то її відразу ж повернули батькам. Поліцейські запевняють, що ніяких протиправних дій відносно дівчинки скоєно не було.

Зниклі люди:

У Харкові знайшли тіло зниклого хлопчика Антона Логвінова. Хлопця виявили на стику Павлового Поля та Олексіївки. За словами родичів підлітка, він ніколи не тікав з дому і дзвонив матері щогодини. Жінка почала хвилюватися, коли вкотре він з нею не зв'язався. Востаннє смартфон показував його місцеперебування поблизу церкви біля Інституту низьких температур. Його знайомі розповіли, що підлітку подобається лазити по покинутих об'єктах. Правоохоронці з'ясували, що хлопець впав з моста. 

Під Харковом знайшли мертвою 22-річну дівчину, яка зникла в середині липня. Перед зникненням дівчину бачили на катамарані — одному з тих, що компанія взяла напрокат. Глибина у деяких місцях на В'яловському водосховищі досягає 11 метрів, що ускладнювало пошуки.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися