Харківські зоозахисники пройшлися маршем по місту (ФОТО)

У Харкові пройшов марш проти експлуатації тварин

У Харкові 5 вересня понад 100 зоозахисників вийшли на марш з вимогою залучати до суду за жорстоке поводження з тваринами. Крім цього люди вимагали заборонити контактні зоопарки, дельфінарії та цирки за участю тварин. Захід організувала громадська організація "UAnimals". Відповідні фотографії опублікували у виданні "Суспільне".

Відзначається, що учасники акції зібралися о 12:20 біля пам'ятника Воїнам-визволителям у станції метро "23 Серпня". Люди йшли до сухого фонтана на площі Свободи з плакатами, що закликають дбати про тварин, в руках. Деякі учасники взяли з собою своїх домашніх улюбленців.

"Просимо не брати з собою тварин, які можуть відчувати стрес в натовпі. Утримайтеся від того, щоб приносити кішок і інших тварин. Собаки легше переносять велику кількість людей, але враховуйте індивідуальний характер і потреби тварини", - просили організатори перед маршем.

Інші новини:

⬤ У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 У Харкові в Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник у формі щура"Феномен наук про здоров'я" - так називається бронзовий щур, який тримає в лапках таблетку, а з-під них падають наукові книги. Вона розташована на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метра та символізує подяку людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.



Боб

6 вересня 2021, 10:47

Запретить не только контактные зоопарки, а зоопарки всех форматов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися