У Харкові незаконно продавали раків

Харків'яни торгують раками без документів

У Харкові на торгових ринках люди продавали рибу та раків без документів. Про це розповіли у Харківському рибоохоронному патрулі.

Силовики з рейдами "зайшли в гості" до харківських продавців. В Індустріальному районі жінка продавала сомів, срібних карасів та іншу рибку без документів, які підтверджуються звідки вона взяла зазначений товар. Також правоохоронці в Московському районі натрапили на жінку, яка без документів торгувала раками. На обох жінок склали адмінпротоколи за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП.

ДОВІДКА. Продавці мають право продавати водні живі ресурси тільки за умови підтвердження їх придатності за результатами досліджень акредитованої лабораторії. У реалізаторів також повинні бути документи, що свідчать про законність придбання живої риби (товарно-транспортна накладна) і сертифікат якості.

Інші новини:

 "Харківобленерго" віддасть за вакуумний вимикач ВВ/TEL-10-20/1000 221 тисячу гривень за штуку замість 110 тисяч, а за вимикач для установки в осередках типу КВЕ-6-15 - 221 тисячу гривень замість 78 тисяч гривень за штуку. "Харківобленерго" неодноразово закуповувало товари із завищеними на 30-40% цінами через фірми-прокладки.

 У Харківській області СБУ викрила чиновників "Укрзалізниці", які поповнили свої кишені майже на 2 мільйони коштом підлеглих. За даними правоохоронців, посадові особи структурного підрозділу філії "Пасажирська компанія" "Укрзалізниці" забрали собі майже 2 мільйони гривень. Всі ці гроші виділили на зарплати працівникам. Керівництво просто внесло в документи неправдиві відомості, а гроші забрало собі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися