В Харкові знову роздаватимуть безпритульних кошенят

Виставка-роздача кішок та котів відбудеться вже цієї суботи

У суботу, 14 березня, в Харкові відбудеться виставка безпритульних кошенят "Подаруй котейцi дім". Про це організатори заходу повідомляють в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Організатори запрошують всіх бажаючих. На виставці можна буде взяти собі додому будь яку кішку або кота. Всі вони різного віку та мають різний характер, але кожен з них безпритульний. Всі котики, які будуть представлені на виставці здорові - у них немає бліх, кліщів, вірусних захворювань тощо. Також тваринки щеплені і все це підтверджено документально.

Це не перший такий захід, який проводять в Харкові. Минулого разу, на виставці, яка пройшла в грудні 2019 року, всі котики знайшли нову сім’ю вже за кілька годин після відкриття заходу. 

"Досвід минулої виставки показує, що кількість бажаючих взяти котика значно перевищує число мурлик-учасниць. У результаті усі котики знайшли сім'ю протягом декількох годин після початку заходу. Зазначимо, що нові опікуни, хто взяв котейку, прийшли на нашу виставку цілеспрямовано. Гадаємо, що основна причина такого ажіотажу серед охочих полягала в гарантії організаторів, що все мурлики готові до сімейного життя", - впевнені організатори заходу.

Виставка відбудеться в ТРЦ "Французький Бульвар".

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в харківському зоопарку привітали з 8 березня рись і слониху. Тварини отримали у подарунок букети. Щоправда не з квітів, а з м'яса і овочів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися