У мережі з'явилася нова інформація про обставини смерті Геннадія Кернеса, - експерт

Харківські блогери та експерти припускають, що Кернеса могли вбити

Політичний експерт Яніна Соколовська, коментуючи пост харківського юриста Дениса Ярославського, заявила, що Кернеса могли вбити. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в FaceBook.

luGOcSyM3Xvnb9k2ENteRAYEo.png

Федеральна прокуратура Німеччини вивчає обставини госпіталізації Кернеса і ці матеріали незабаром передадуть до Генпрокуратури України. Серед різних експертів і блогерів зараз ходять чутки, що однією з основних версій кримінального провадження щодо обставин смерті Кернеса має стати розслідування по ст. 115 ККУ (вбивство).  

"Несподівано. Але, дійсно в цій справі багато нестиковок, на які та вказується. Так, сумніви висловлюються щодо того, а, дійсно Кернес захворів на коронавірус? Річ у тому, що про діагноз COVID-19 стало відомо 2 вересня, коли він уже був настільки поганий, що навіть не зміг зустріти в аеропорту Харкова президента. Однак ще 31 серпня Кернес був в ОП здоровий, зустрічався з багатьма людьми, і ніхто з них не захворів. Місцеві спостерігачі кажуть, ну, припустимо хвороба вразила раптово, але далі гірше - через п'ять днів у Кернеса в харківській лікарні стався інсульт ", - написала Соколовська та зазначила, що після замаху у 2014 році за Кернесом постійно наглядали лікарі.

Також вона нагадала, що коли Кернеса відправили в Германію, в Харкові повним ходом йшли вибори-2020. Соколовська заявила, що списки Блоку Кернеса переробляли під керівництвом нинішнього в.о. мера Ігоря Терехова і там з'явилися люди, м'яко кажучи, далекі Кернесу, але близькі до ексглави МВС Арсену Авакову. Соколовська вважає, що Терехов не дозволив би собі такого, якби не знав, що Кернес вже не повернеться з Німеччини.

відразу після обрання Терехова, Кернес помер і той став в.о мера. Ось і задаються тепер в Харкові питанням, а чи не були події вересня-грудня 2020 року, пов'язані з хворобою і смертю Кернеса, не трагічна випадковість, а" умисним вбивством, вчиненим за попередньою змовою групою осіб "? є мотив, є результат. і є над чим подумати та правоохоронцям", - підсумувала Соколовська.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.




ираклий казанцев

11 вересня 2021, 11:35

И Вам не стыдно ссылаться на эту Янину(да она чокнутая). прощай https://kharkov.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися