Над Харковом літає дрон із прапором ЛГБТ (ВІДЕО)

Над Харковом літав райдужний прапор

У різних частинах Харкова жителі бачили коптер, який літав із райдужним прапором. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах.

Дрон бачили на Гімназійній набережній, в районі станції метро "23-го серпня" і біля Південного вокзалу. Зазначається, що свій політ квадрокоптер завершив на площі Конституції. Швидше за все, так люди готуються до заходу "KharkivPride 2021", запланованого на 12 вересня.

Контекст:

⬤ 12 вересня відбудеться марш "Харків Прайд". Зазначаються, що люди вийдуть з вимогами проводити розслідування на ґрунті ненависті щодо ЛГБТ та інших вразливих груп, дати рівний доступ до державних інституцій незалежно від сексуальної орієнтації й/або гендерної ідентичності та освіти без булінгу. При цьому парад буде проведено з дотриманням усіх карантинних вимог.

⬤ "Марш "Харків Прайд "- це марш за права людини для всіх, незалежно від сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. Цей правозахисний хід створено для свободи, рівності, безпеки. Для нас важливо бути послідовними у своїй діяльності й досягти того, щоб влада реагувала на запит громади Харкова. Тому вимоги "Харків Прайду" залишаються незмінними", - описали захід організатори.

⬤ У 2020 році представники меншин влаштували автопробіг. Своєю чергою ультраправі активісти на площі Конституції влаштували акцію незгоди. Так, учасники ГО "Традиція і порядок" розгорнули свої гасла і влаштували перфоманс проти ЛГБТ-прайду: один з активістів одягнув поліцейський кітель, а замість погон була використана лгбт-веселка.



Израил

11 вересня 2021, 13:21

Лучше уж дрон чем та кобыла с огромным срачлом.

Татьяна.

10 вересня 2021, 14:10

Город "Геть-парада" вставай!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися