У Харкові освятили школу (ФОТО)

У Харкові освятили приватну школу

У Харкові 11 вересня освятили приватну загальноосвітню школу TOP QUALITY School. Заклад освятив клірик Харківської єпархії ієрей Іоанн Сушняк. Про це розповіли в Харківській єпархії.

Іоанн привітав усіх після спільної молитви від імені митрополита Онуфрія і від себе особисто та передав школі образ пресвятої Богородиці "Люботинської".

u97I0pW1aAkFLwExVfq3WaFK7.jpg

Останні новини в Харкові:

У Харкові "Будинок із градусником" (будівля по вул. Сумській, 1) виставили на аукціон по оренді. Відзначається, що аукціон пройде 15 вересня. Зараз будівля знаходиться на балансі Державної установи "Державний інститут праці та соціально-економічних досліджень" і є пам'ятником архітектури.

У Харкові вранці 13 вересня на перехресті вул. Героїв Праці та пр. Тракторобудівників голий чоловік буянив і кидався на перехожих. За словами поліцейських, чоловік був у неадекватному стані. Зазначається, що він ліз битися з іншими людьми. Мама чоловіка попросила госпіталізувати його до лікарні.

У Харкові 9 вересня помер інженер-машинобудівник та один з творців радянського танку Т-64 Юхим Левицький. Чоловікові було 86 років. Юхим вніс відчутний внесок у виробництво Т-64 та інших модифікацій бронетехніки. За це йому вручали звання заслуженого діяча науки та техніки України. Крім цього, Юхим Левицький став володарем Державної премії України в галузі науки та техніки та орденами "За заслуги" III, II та I ступеня.

У Харкові знову очікується похолодання. У вівторок, 14 вересня, буде мінлива хмарність без істотних опадів. Температура повітря вночі буде від 12 до 17 градусів тепла, а вдень від 23 до 28 градусів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися