В Харкові діти диригуватимуть симфонічним оркестром

Організатори обіцяють сучасну інтерпретацію класичної музики та саундтреки з відомих фільмів

Наприкінці березня в Харкові відбудеться Інтерактивне оркестрове шоу для дітей. Про це "Коментарям. Харків" повідомили у прес-службі МАСО "Слобожанський".

Організатори кажуть, що ця концертна програма є унікальною, оскільки її головні учасники – діти. Вони будуть не просто спостерігати за тим, що відбувається на сцені, а диригувати оркестром, грати на музичних інструментах, брати участь в різних цікавих конкурсах і вікторинах. 

В програмі звучатиме захоплююча музика, яку виконають 50 музикантів одночасно. Таких класиків, як Моцарта, Баха, Бетховена, Ліста, Вагнера, Гріга та Чайковського, обіцяють зіграти в легких і ритмічних сучасних інтерпретаціях. 

Також організатори обіцяють сет популярних саундтреків з фільмів "Гаррі Поттер", "Зоряні війни", "Гладіатор", "Гра престолів", "Мисливці за привидами", "Сутінки", "Бетмен". 

"У виконанні симфонічного оркестру і в супроводі відеоінсталяцій, ці вже знайомі мелодії звучатимуть фантастично і сприйматися по-новому", - кажуть в МАСО.

Концерти заплановані на 26 і 27 березня в Будинку Алчевських (вулиця Жон Мироносиць, 13).

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові виступить кращий піаніст останніх десятиліть, володар премій Grammy Пол Льюїс. Візит всесвітньо відомого музиканта заплановано в рамках Міжнародного фестивалю Kharkiv Music Fest 2020. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися