У Харківській області ремонтуватимуть ще одну ділянку траси - де перекриють дорогу

Ремонт фінансуватимуть з державного бюджету в рамках "Великого будівництва"

Харківський Укравтодор оголосив про наміри розпочати капітальний ремонт траси державного значення М18 Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта. Про це повідомили у пресслужбі самої установи.

Дорожники планують відремонтувати ділянку траси довжиною 9,1 км. Ремонтні роботи охоплюватимуть дорогу починаючи від залізничного переїзду на виїзді з Мерефи у районі "Заборянка" (км 34+300) до кордону Вільхуватки (км 43+450).

Під час ремонту, планують оновити два мости, які розташовані на цій ділянці, та облаштувати два шляхопроводи.

Під час ремонтних робіт буде зроблене варіантне проєктування конструкцій та споруд дорожнього покриття та елементів.

У пресслужбі стверджують, що ремонт із подальшим поверненням в експлуатацію означеної ділянки якісно збільшить пропускну спроможність траси, покращить дорожній сервіс, а інфраструктура, розташована на цій дорозі стане зручною та екологічною. Також дорожники наголосили на тому, що після ремонту траса стане максимально безпечною, а вірогідність виникнення аварій буде мінімізована.

Проєкт капітального ремонту буде виконуватися в рамках програми Президента "Велике будівництво", він вже затверджений Державним агентством автомобільних доріг. Наразі проводиться розробка проєктної документації.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що міністр інфраструктури Олександр Кубраков запевнив харків'ян у тому, що дороги, які будують та ремонтують у рамах "Великого будівництва" ніколи не будуть платними. У харківських ЗМІ поширювалася інформація про платну трасу M-29 / M-04 / M-18, яка з'єднає Харків, Дніпро і Запоріжжя. Міністр цю інформацію спростував.



роман

16 вересня 2021, 07:44

В Луганской области не везде хорошие дороги. есть побитые поламанные дороги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися