У Харківській області на декілька днів перекриють залізну дорогу

Об'їхати закриту ділянку можна буде лише за межами міста

У Пісочині Харківської області залізничники ремонтуватимуть переїзд, через це протягом кількох днів рух через єдину в місті дорогу через колії для автівок буде закритий. Про це повідомили на сторінці Facebook Пісочинської селищної ради з посиланням на "Харківську дистанцію колії".

Ремонтні роботи триватимуть з 9:00 28 вересня до 17:00 30 вересня. Ремонтуватимуть залізничний переїзд з охороною на 11 км залізничної колії Нова Баварія - Люботин.

Переїзд розташований на вулиці Транспортній і є єдиним місцем перетину на автомобілі залізничної колії, яка розмежовує селище на дві частини.

Для того, аби потрапити на інший бік, автовласникам доведеться їхати довкола селища. З одного боку можна скористатися переїздом за межами Пісочина у с. Рай-Оленівка, з іншого - об'їхати можна через Харківську окружну дорогу.

Залізничники пояснили, що закриття переїзду покликане подбати про безпеку водіїв та залізничного транспорту.

У Пісочинській селищній раді порадили автомобілістам завчасно розрахувати свій час та маршрут перед плануванням поїздки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харківській області розпочали ще один етап ремонту траси в рамках "Великого будівництва". Цього разу для капітального ремонту траси державного значення М18 Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта обрали ділянку довжиною 9,1 км починаючи від залізничного переїзду на виїзді з Мерефи у районі "Заборянка" (км 34+300) до кордону Вільхуватки (км 43+450). Під час ремонту, планують оновити два мости, які розташовані на цій ділянці, та облаштувати два шляхопроводи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися