У Харківській області на дистанційку пішли десятки шкіл

Понад 30 шкіл Харківщини перейшли на дистанційний формат

У Харківській області з 23 вересня на дистанційний формат навчання перейшли вже 34 школи. Про це розповіли у виданні "Суспільне", посилаючись на спікера облдержадміністрації Сергія Кіша.

За словами Сергія, на дистанційку відправили школи, в яких щеплення отримали менше ніж 80% працівників. Інші 650 шкіл продовжують працювати у звичайному режимі.

Одна зі шкіл з дистанційним форматом навчання зараз - Ольшанський ліцей. Директриса закладу розповіла, що всі старші класи з 24 вересня будуть навчатися дистанційно. Однак в ліцеї планують найближчими днями вакцинувати співробітників і вже 27 вересня повернути всіх дітей за парти.

Контекст:

 У Харкові планує ще дві лікарні виділити під боротьбу з COVID-19. Світлана нагадала, що зараз в Харкові залишилося всього 770 ліжок для хворих жителів. Крім того, чиновниця зазначила, що 90% наявних ліжок вже забезпечені киснем.

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".

⬤ У Харківській області на 24 вересня коронавірус виявили у 948 осіб. За добу від коронавірусу померло 11 жителів. В області COVID-19 діагностували вже у 161 080 людей. У регіоні за весь період пандемії померло 3857 хворих. Видужала від коронавірусу вже 148 469 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 8754 пацієнти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися