Харків’янам знову пообіцяли перерахувати суми в платіжках за тепло

Нові квитанції споживачі отримають вже в березні

"Харківські теплові мережі" перерахували вартість послуг для населення за лютий цього року. Про це повідомляє прес-служба міської ради Харкова,  передають "Коментарі. Харків".

З посиланням на ХТМ в міськраді повідомили, що з огляду на зміну вартості поставки природного газу і на підставі механізму і вимог, визначених Постановою Кабміну від 24 грудня 2019 року №1082, суми нарахувань будуть зменшені.

Так, вартість теплової енергія для потреб населення обіцяють зменшити на 21,02%. Послуги з централізованого опалення для абонентів житлових будинків (з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії та без них) подешевшають на 20,79%.

Цифри в квитанціях обіцяють зменшити і за послуги з централізованого постачання гарячої води. За умови підключення сушильників для рушників до систем централізованого постачання гарячої води на 18,52%. При відсутності рушникосушильників - на 18,34%.

Ці платіжки харків’яни отримають в березні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що через високу температуру повітря на дворі в Харкові теплові мережі перейшли на особливий графік регулювання тепла. Це рішення прийняли, щоб  заощадити ресурси і уникнути перегріву будівель.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися