У Харкові перекриють дві вулиці

Харківські вулиці перекриють на цілий день

У Харкові 27 вересня заборонять рух транспорту з 07:30 до 21:00 по вул. Серповій і вул. Коломенський на ділянці від вул. Науки до вул. Бакуліна. Про це розповіли в Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба 1562.

На вказаній ділянці ТОВ "ЕЛЕКТРОТЕХГРУП" буде встановлювати монолітну залізобетонну плиту. Об'їхати закриту ділянку можна буде по прилеглих вулицях: Бакуліна і просп. Науки.

Контекст:

 У Харкові з 8:00 25 вересня до 22:00 27 вересня заборонять рух транспортних засобів по пр. Тракторобудівників на ділянці від вул. Бучми до вул. Героїв Праці. Теплові мережі реконструюватимуть зазначену ділянку. Об'їхати перекриту дорогу можна прилеглими вулицями Бучми, Героїв Праці та Гвардійців Широнінців.

Крім цього рух автобусів організовують таким чином:

  • № 6е: пр. Тракторобудівників — перехрестя пр. Тракторобудівників та вул. Героїв Праці — пр. Тракторобудівників і далі за маршрутом;
  • № 266: вул. Героїв Праці - вул. Гвардійців-Широнінців - вул. Бучми - ст. "Лева Толстого".

⬤ У Харкові 24 вересня, а також 1 та 3 жовтня будуть забороняти рух транспорту по вулицях Серповій та Коломенської, на ділянці від пр. Науки до вул. Бакуліна. Комунальники встановлюватимуть монолітну залізобетонну плиту по вул. Коломенській, 4. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вул. Бакуліна та пр. Науки.

⬤ У Пісочині Харківської області залізничники будуть ремонтувати переїзд, тому протягом кількох днів рух через єдину в місті дорогу через шляхи для автомобілів буде закритий. Ремонтні роботи триватимуть з 9:00 28 вересня до 17:00 30 вересня. Ремонтувати будуть залізничний переїзд з охороною на 11 км залізничної колії Нова Баварія — Люботин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися