У Харкові з'явиться ціла алея сакур (ФОТО)

Харків'яни висаджують алею сакур на набережній

У Харкові 26 вересня активісти вийшли на набережну, щоб посадити 100 сакур. Про це розповіли організатори проєкту @sakura_kharkov на своїй сторінці в Instagram.

OOkJkBw1it5aibsV1UrntMAZO.png

Люди самостійно зібрали гроші та висадили частину дерев на Харківській набережній біля цирку. Сьогодні ж вони зібралися, щоб досадити другу частину.

Інші новини інфраструктури:

 У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 У Харкові у Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник, який виконаний у формі пацюка. "Феномен наук про здоров'я" - таку назву має бронзовий пацюк, який тримає в лапках пігулку, а з-під його лапок падають наукові книги. Він розташований на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метри та символізує вдячність людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.

 На одній з будівель Харківського Хіммашу знайшли старовинну німецьку вивіску, яка була зроблена ще до Другої світової війни. На ній чорною фарбою нанесено напис німецькою мовою: "Kfz.Inst. Komp. 211", що у перекладі означає "Авторемонтна компанія". Будівлю, на якій вона розміщена, збираються ремонтувати, тому напис може бути знищено.



Аноним

27 вересня 2021, 09:16

Аноним, да ты сам идиот!

Аноним

27 вересня 2021, 08:36

В нашем обрыганном Харькове людей вакцинировать не могут, чтобы остановить эпидемию! Какая нафиг сакура? Какие праздники?!

Котлетки с пюрешкой!

26 вересня 2021, 19:45

Япония входит в нашу культуру, анимешники в экстазе)

Жора

26 вересня 2021, 18:56

А в первые числа октября активисты начнут обход киосков каждый в своем районе проживания.Будут требовать разрешение и документы на установленные киоски. Если документов нет то срок 48 часов на вывоз товара.продуктов.холодильников. и 7 суток на демонтаж(разборку киоска).В ночь с 10 на 11 сутки если не освободили место киоск будет снесён и раздавлен бульдозером.Ине исеисетф,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися