У Харкові скоро почнеться опалювальний сезон

Коли в Харкові почнеться опалювальний сезон

У Харкові вже практично повністю підготувалися до опалювального сезону. Про це 27 вересня розповів генеральний директор підприємства Василь Скопенко.

Чиновник зазначив, що магістральні мережі заповнені теплоносієм вже на 97%, а внутрішньоквартальні та внутрішньобудинкові на 70-75%. В опалювальний сезон Харків увійде повністю підготовленим.

"Ми готові розпочати опалювальний сезон у встановлені терміни та чекаємо відповідного розпорядження керівника міста", - розповів Василь Скопенко та додав, що з газом теж буде все добре.

"За газ, який ми споживемо в жовтні-місяці, "Теплові мережі" внесли 140 млн грн передоплати, повністю виконавши всі договірні умови (стосовно НАК" Нафтогаз України "- ІФ)... Газ буде поставлений в повному обсязі. У жовтні з цим у нас проблем не повинно бути", - сказав Скопенко.

Контекст:

У Харкові останні кілька років опалювальний сезон постійно починався з проблемами або затримками. Зараз в місті обіцяють, що все буде добре.

 У Краснопавлівському водосховищі зафіксували критичну ситуацію. Води вистачить тільки до грудня. Грошей на наповнення вже не вистачає і їх навіть не обіцяють. Зараз Лозовій потрібно 152 млн грн, а з них 120 млн грн — на електроенергію.

⬤ На одному з будинків Харківського Хіммашу знайшли старовинну німецьку вивіску, яка була зроблена ще до Другої світової війни. На ній чорною фарбою нанесено напис німецькою мовою: "Kfz.Inst. Komp. 211", що у перекладі означає "Авторемонтна компанія". Будівлю, на якій вона розміщена, збираються ремонтувати, тому напис може бути знищено.



Педро Зурита

28 вересня 2021, 08:19

Лучше б не начинали....по такой цене отопление не нужно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися