Під Харковом у лісі знайшли півтони людської сечі у пластикових пляшках

Усі пляшки були концентровано розкидані в одному лісі водіями фур та вантажівок

У Харкові активісти акції "Чисті Уди" продовжують прибирати сміття у природних зонах поблизу Харкова. Цього разу під час прибирання лісу, волонтери знайшли сотні пластикових пляшок, у яких була налита людська сеча. Про це розповів один з активістів проєкту Артем Приходько.

Хоча річку Уди волонтери очистили, у Харківському районі залишилося достатньо місць, які потребують очищення. Одну з таких природних зон - ліс у Жихорі, що розташований у межах вулиці Вторчерметовської, активісти чистили на вихідних.

Під час прибирання, окрім стандартного сміття, волонтери знайшли велику кількість закритих пластикових пляшок із дивною рідиною. Виявилося, що цією рідиною є людська сеча, яку викидають водії вантажівок та фур, що їдуть до ТОВ "Омега" та на харківську митницю. Аби не зупинятися в дорозі, водії випорожнюються у пляшки, а потім просто викидають їх у ліс.

Активісти спеціально зібрали усі знайдені пляшки на узбіччі - їх виявилося майже півтонни - та зробили інсталяцію з написом "Привіт фурам". Волонтери звернулися до адміністрації ТОВ "Омега" та керівництву митниці з закликом провести профілактичну розмову із водіями вантажівок та фур з приводу цього інциденту.

picture

Окрім пляшок з екскрементами, активісти зібрали близько 100 мішків сміття вздовж дороги на Мерефянскому шосе в Бабаях.

picture
Нагадаємо, великі суботники небайдужі харків'яни почали проводити навесні. Вони активізувалися довкола катастрофічної ситуації із забрудненням річки Уди.

"Коментарі" повідомляли про те, що на її прибирання пішло все літо. Всього 340 волонтерів витратили на очищення ріки 16 субот і 128 тисяч гривень. Люди очистили понад 400 метрів Уди від сміттєвих островів.



Петр Первый

3 жовтня 2021, 17:31

А туалеты и мусорные баки не пробовали установить?

Дмитрий

29 вересня 2021, 13:36

Колличество пидарастов по отношению к геям значительно растет

Елена

29 вересня 2021, 08:08

Позорище!!!

Толик

29 вересня 2021, 05:33

Не будет в этой стране порядка, ни ко гда. Пока не начнут рубать пальцы подобным идиотам.

Я

28 вересня 2021, 22:36

Водители позорище!!!!!!! За¢ранцы

Благодарящая

28 вересня 2021, 20:42

Земной поклон людям, спасающим нашу природу! Позор ссы....нам!

Жора

28 вересня 2021, 20:19

Выследить хотя бы одного ссыкуна на фуре потом загрузить ему все бутылки и пусть везут в Омегу и на таможню. А лучше в Европу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися