У Харківській області триває незаконна вирубка лісу - ЗМІ

У Харківській області - черговий скандал навколо незаконної вирубки лісу

Мешканці Харківської області продовжують скаржитися на масштабну незаконну вирубку лісу в регіоні, особливо це стосується Зміївського району. Про це повідомляє "Вечірній Харків".

Так, лідер однієї з парламентських фракцій Юрій Бойко під час візиту до Харкова заявив, що розслідування вирубки дерев в лісі Задонецького лісництва має бути проведено, а винні мають бути покарані. Також він повідомив, що "Опозиційна платформа" стежить за цією ситуацією.

Зазначимо, про те, що в селі Лиман Зміївського району рубають ліс, повідомили місцеві жителі. Тим часом, в Задонецькому лісництві стверджують, що це вибіркова рубка 19 року площею 6.2 га, на деревах є чіпи. Але представники ОПЗЖ зафіксували факт складування необробленої деревини без встановленого нормативними актами підколодного обліку відповідними бирками.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що в Харківській області лісничому і трьом майстрам лісу одного з лісгоспів повідомили про підозру в незаконній вирубці лісу, збиток від якої склав близько 17 мільйонів гривень. Йдеться про співробітників Кам'янського лісництва ДП "Куп'янське лісове господарство". Вони незаконно рубали дуби найвищого класу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися