Скільки у Харкові нових автобусів Karsan та на яких маршрутах

Згодом до міста має поступити нова партія готових автобусів, які замінять приватні маршрутки

На балансі харківського Тролейбусного депо №2 наразі значиться 40 новеньких червоних автобусів Karsan. Про те, як працює незвичний автопарк, розповіли у пресслужбі харківської мерії з посиланням на директора депо Дмитра Липового.

За словами керівника установи, наразі Харковом курсують 36 з автобусів, які вже отримало місто. Вони працюють на 11 маршрутах - деякі з них є сильно завантаженими, інші - не функціонували через неприбутковість для приватних автоперевізників.

На сьогодні червоні Karsan обслуговують маршрути: 272, 260, 247, 245, 217, 89, 82, 54, 59, 31, 17. Усі автобуси є комунальними, у них діє лише безготівкова форма оплати проїзду, також у цьому транспорті можна скористатися X-card.

У планах КП "Тролейбусне депо №2" - випустити нові автобуси ще на три маршрути: 33, 68, 205. Рішення про обслуговування вже наявних та запровадження нових маршрутів коригуються залежно від звернень та потреб харків'ян. Так, було змінено графік роботи транспорту, який їздить в П'ятихатки з центру, тепер останні маршрути ходитимуть до 23:30.

На комунальних маршрутах водіїв планують забезпечувати  спеціальною формою протягом всього року, відповідною до сезону.

До міста незабаром мають бути поставлені ще 50 готових автобусів Karsan, які доповнять вже наявний автобусний комунальний парк. На деяких маршрутах вони замінять приватних перевізників.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Міськрада планує налагодити у місті функціонування комунального автобусного транспорту, зробити його комфортним, стабільним та якісним та незабаром відмовитися взагалі від послуг приватних перевізників.



Владимир

30 вересня 2021, 11:04

Вячеслав. Где 89 маршрут о котором пишут что он курсирует, мы его не видим, а он необходим особенно жителям Павлого Поля.

Владимир

30 вересня 2021, 07:25

Николай Где же обещенный 89 маршрут с Клочковской от круга троллейбуса 12 маршрута до торгового центра Метро на Гагарина. От бывшей остановки Строительная на Павловом поле не чем добраться до центра, надо через весь район добираться до метро 23 Августа. А как быть пожилым и людям с детьми, да ещё если не погода? Источник: https://kharkov.comments.ua/news/society/developments/8506-skolko-v-harkove-novyh-avtobusov-karsan-i-na-kakih-marshrutah.html © Comments.ua Источник: https://kharkov.comments.ua/news/society/developments/8506-skolko-v-harkove-novyh-avtobusov-karsan-i-na-kakih-marshrutah.html © Comments.ua

Владимир

30 вересня 2021, 07:22

А где же обещенный 89 маршрут с Клочковской от круга троллейбуса 12 маршрута до торгового центра Метро на Гагарина. Когда будет 89 маршрут? От бывшей остановки Строительная на Павловом поле не чем добраться до центра, надо через весь район добираться до метро 23 Августа. А как быть пожилым и людям с детьми, да ещё если не погода? Раньше через Строительную ходили автобусы 44, 43, 34 маршруты ранее соединяли ЮЖД вокзал, Салтовку, Московский проспект. Нет возможности попасть на Пушкинскую к юракадемии, больницы Ситенко. к 27 больницы и т.д.

Евгений

30 вересня 2021, 05:07

Соедините транспортом 602-й микрорайон и Северную Салтовку.Добираться жутко.Пересадки,забитый 263-й маршрут.

Наталья

29 вересня 2021, 15:28

Верните 78 маршрут,с П.Поля,особенно ул.Деревянко не доехать без пересадок даже до парка Горького,неговоря уж о мед.учреждениях на Пушкинской.А при пересадке возле ХАЗа такой жуткий подземный переход...Темный,грязнющий,что на стенах, вообще жутко смотреть....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися