Харків'янин став чемпіоном з шашок

Харків'янки гідно виступили на чемпіонаті України з шашок

Харків'янин Владислав Мазур став чемпіоном України з класичних шашок. Про це розповіли в Управлінні у справах молоді та спорту обладміністрації.

В сумі чоловік набрав 13 очок за вісім турів. Такий саме результат показав і житель Дніпропетровської області Фелікс Шепель. Житель Харківщини обійшов опонента за додатковими показниками.

Однак у швидких шашках Шепель переграв Мазура і забрав золото чемпіонату. А в блискавичній грі харків'яни взагалі не стали призерами.

У жіночих змаганнях харків'янки показали гідні результати. Юлія Макаренкова завоювала срібло в блискавичній грі, а Дарина Лобанова отримала бронзову медаль. Крім цього у швидких шашках Лідія Алексєєнко посіла третє місце. У класиці переможниць не було.

Інші перемоги:

 У Лондоні в ніч на 26 вересня українець Олександр Усик в боксерському протистоянні переміг британця Ентоні Джошуа і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Усик домінував практично весь бій і переміг за очками. Судили матч два британці та один українець. Одноголосним рішенням Олександр здобув перемогу. Рішення суддів - 117-112, 116-112, 115-113. Змагання проходило за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.

 У Польщі харківський боксер Ілля Тогобицька переміг на Чемпіонаті світу з боксу серед молоді. Відзначається, що Ілля у фінальному поєдинку достроково переміг свого суперника з Вірменії в ваговій категорії 75 кг. Ще один харків'янин Руслан Цікало (вагова категорія 52 кг) виборов дві перемоги на чемпіонаті й у наступному бою буде боксувати за вихід у півфінал. Там Руслан битиметься з жителем Киргизстану.

 Раніше "Коментарі. Харків" розповіли про ученицю Харківської дитячої школи мистецтв № 3 Яну Магей, яка виграла Міжнародний онлайн-конкурс "INTERNATIONAL MUSIC COMPETITION - Belgrade, Serbia". Вона номінувалася на премію "Арфа" і отримала перше місце за блискуче виконання творів американських композиторів-арфісток Сьюзанн Макдоналд і Джейн Вейденсоул.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися