Через поширення епідемії коронавірусу в аеропорту Харкова скасували рейси в Ізраїль

Решта рейсів в аеропорту поки виконується без змін

Сьогодні, 11 березня, в аеропорту "Харків" тимчасово призупинили виконання рейсів Харків - Тель-Авів - Харків. Про це повідомляє прес-служба аеропорту в Facebook, передають "Коментарі. Харків". 

В аеропорту повідомили, що таке рішення прийняли в авіакомпанії МАУ, яка виконувала рейси PS 793 та PS 794. Їх призупинили з 15 березня до 15 квітня.

Про зміни польотної програми до Ізраїлю повідомила ще одна авіакомпанія – SkyUp. Так,  планувалося, що з 29 березня авіакомпанія мала почати виконувати рейси Харків – Тель-Авів – Харків, однак, наразі їх повністю скасували. В авіакомпанії повідомили, що це пов’язано з  обмеженнями для іноземців, які вводяться Ізраїлі з вечора 12 березня через поширення епідемії коронавірусу. Так, в’їзд країни буде дозволено лише тим, хто підтвердить можливість забезпечити 14-денний домашній карантин.

Авіаперевізником пообіцяв безкоштовно змінити квитки або повернути кошти за невикористану подорож.

Слід зазначити, що інші рейси в аеропорту Харків виконуються без змін.

"Станом на 11 березня 2020 року Міжнародний аеропорт "Харків" продовжує працювати у штатному режимі. Усі рейси виконуються за розкладом. Ми рекомендуємо відслідковувати актуальний статус рейсів на онлайн-табло", - йдеться у повідомленні прес-служби аеропорту.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що для профілактики коронавірусу харків'янам порадили утриматися від поїздок за кордон і звести до мінімуму відвідування місць з масовим перебуванням людей, в тому числі дозвільних установ і підприємств торгівлі. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися