У Харкові Держпром відмовився пускати на екскурсії на оглядовий майданчик на даху

Наразі невідомо, чи поновлять взагалі екскурсії на дах Держпрому

Усі екскурсії, які були заплановані на оглядовий майданчик на даху Держпрому у Харкові, скасували з 4 жовтня на невизначений термін. Про конкретні причини не повідомляється. Оголошення про скасування з'явилося на офіційному сайті та в профілях у соцмережах Харківського туристсько-інформаційного центру.

Текст повідомлення на сайті та у соцмережах відрізняється. Так на сайті йдеться про те, що наразі Центр веде перемовини з ОК ВЕП "Держпром" щодо можливостей подальшого відвідування майданчику.

У соцмережах Facebook та Instagram Центр додає, що у випадку, якщо екскурсії вдастся поновити, то тих, хто встиг на них записатися, буде поінформовано електронним листом, на скриньку, яка була вказана під час реєстрації.

Також у повідомленні в соцмережах йдеться про те, що закриття майданчику та скасування екскурсій відбулися з причин, незалежних від ОКЗ "Харківський організаційно-методичний центр туризму".

У центрі повідомили про те, що відвідувачів на екскурсії не будуть приймати починаючи з 13:00 4 жовтня.

picture

Нагадаємо, що оглядовий майданчик на даху Держпрому урочисто відкрився на День незалежності України 24 серпня 2021 року.

"Коментарі" розповідали, що екскурсії на майданчик зробили безкоштовними, щоправда, проводять їх у незручний час, а записатися туди майже нереально. До цього моменту, аби потрапити на оглядовий майданчик необхідно було пройти реєстрацію на сайті обласного туристсько-інформаційного центру. Харків'яни обурювалися, адже на екскурсію можна було потрапити хіба що у відпустці, адже працював майданчик лише о будні дні вдень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися