У Харкові, попри жахаючу ситуацію з коронавірусом, на концерті Скриптоніту був повний аншлаг

Необхідні довідки про відсутність Covid-19 на вході перевіряли номінально

У Харкові пройшов концерт відомого репера Скриптоніта. Захід відбувся ввечері 6 жовтня у Палаці Спорту. Відвідувачі були у захваті від шоу, захоплено робили фотографії та відео з концерту і публікували їх у соцмережах. Відповідні медіаматеріали з'явилися у харківських телеграм-каналах.

На цих фото та відео видно, що на концерті був повний аншлаг, були зайняті усі стоячі місця та майже усі сидячі. Очевидним також є те, що соціальна дистанція не дотримувалася, а засобами індивідуального захисту глядачі знехтували.


За два дні до концерту, 4 жовтня на офіційній сторінці організатора з'явилося повідомлення про те, що для того, аби потрапити на захід, власники квитків повинні на вході мати з собою один з документів: негативний ПЛР-тест, експрес-тест на антиген до SARS-CoV-2, сертифікат про одну або дві вакцинації, чи про одужання від коронавірусу.

Також організатори розмістили інформацію про те, що тести можна зробити у їхнього партнера-лабораторії зі знижкою аж у 50%, за 300 грн.
Без таких довідок на концерт могли прийти глядачі, молодші за 18 років, показавши паспорт чи водійське посвідчення.

За свідченнями очевидців, на вході перевірка документів щодо коронавірусу була суто-номінальна, або її не було взагалі.

Волонтерка Наталя Попова прокоментувала ситуацію на концерті та розкритикувала організаторів.

"Риторичне питання. Скільки квитків анулювали на вході через виявлення позитивних результатів? Упс. На 22:30 усі несподівано здорові. Якби хоча б одного розвернули, галас на початок концерту стояв би на все місто", - пише Наталя.

Для більш яскравою ілюстрації ситуації вона додала фотографію з концерту та описала те, що відбувається в місті:

"У регіоні немає місць для середніх та тяжких пацієнтів. Резервні місця Госпіталя ветеранів закриті на прийом і лікарі тут ні до чого. Швидкі кружать між лікарнями з пацієнтами на борту, аби дати їм шанс на життя завдяки кисню з балонів. А тим часом у Палаці Спорту виступає Скриптоніт", - написала волонтерка.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що харківський лікар-анестезіолог спрогнозував, що у випадку, якщо не посилити карантинні обмеження, в області продовжить сильно зростати смертність від коронавірусу.



Джерело: Telegram

Игорь

22 жовтня 2021, 23:21

Желательно бы тем, кто посетил данный концерт и вообще посещает подобные шабаши в такое время организовать экскурсии в отделения реанимации ближайших инфекционных больниц и реанимацию 4-ой неотложки. Пускай теперь насладятся концертом, а точнее реалити-шоу, которое круглосуточно происходит там, когда пациенты буквально умирают, а врачи и весь медперсонал в прямом смысле с ног валятся и даже теряют сознание, спасая своих пациентов от чумы под названием - "covid-19"!!! Совести нет у тех, кто устраивает пир во время чумы! Эти люди почему-то не думают своей головой, что они могут заразить своих родителей и других родственников пожилого возраста, которые находятся в зоне повышенного риска! Организаторам подобных сборищ плевать на ситуацию с коронавирусом. Им главное- ЗАРАБОТАТЬ БАБЛО!!! Как говорится: "после нас хоть потоп"! И этот "потоп" будет в виде коллапса в сфере медицины!

Семен Свалов

8 жовтня 2021, 15:52

Ну значит все здоровые были, у знакомого сестру с подругой не пустили, а значит проверяли, не до чего доебатся уже

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися