У Харкові оштрафували сотні людей: не носили маски

За тиждень оштрафували більше 300 харків'ян

У Харкові тільки за минулий тиждень правоохоронці поспілкувалися з 326 порушниками масочного режиму. Про це розповіли в ГУ Нацполіції Харківської області.

Жителям винесли постанови про накладення штрафів, передбачених ч. 2 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Мінімальна сума штрафу становить 170 гривень.

"Перш за все поліцейськими проводиться роз’яснювальна робота з громадянами. У разі виявлення злісних порушників, які не реагують на попередження, працівники поліції складають протоколи про адміністративне правопорушення", - зазначила інспектор відділу поліції в метрополітені Іветта Єпішко.

Контекст:

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Джерело: about:blank

Активист

11 жовтня 2021, 17:50

Зайдите в АТБ возле ст.метро Гагарина там вообще никогда никого в маске. А рядом прямо на остановке в двух метрах напротив входа в это АТБ кавказцы в любое время года и карантин-не-карантин ставят палатки и торгуют овощами. И естественно не платят ни налоги ни за аренду земли. Еще и рядом сдают прямо на асфальте места под столики под сигареты.часы и медали.носки и трусы. А крышует их скорее всего по их же разговорам начальник Основянского РОВД. А городские власти во главе с Тереховым делают вид что не видят т.к заняты выборами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися