У Харківській області правоохоронці шукають порушників карантину (ФОТО)

Як дотримуються карантину у Харкові

У Харкові та області правоохоронці продовжують контролювати дотримання усіх карантинних обмежень. Про це розповіли в Держпродспоживслужбі.

Поліціянти об'єдналися з представниками Головного управління Держпродспоживслужби й із 13 по 14 жовтня разом перевіряли дотримання карантину в закладах громадського харчування, торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, перукарнях і подібних закладах.

Всього фахівці перевірили 304 об'єкти. Порушення виявили у 106 місць. В основному в закладах або не було антисептиків, або не дотримувалася соціальна дистанція, або не перевіряли температуру співробітникам, або не було засобів індивідуального захисту працівників та інформаційних матеріалів для запобігання поширенню COVID-19.

jTdNH9TV_jxP1V7EUCtDDi6Xh.jpg

Контекст:

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Джерело: http://kh-consumer.gov.ua/

Игорь, Харьков

23 жовтня 2021, 18:18

Под прикрытием болячки с лживой статистикой( на фоне других заболеваний) идет наступление на права и свободы граждан, гарантируемых Конституцией. Нюрнберг плачет горючими следами по изобретательным реваншистам и исполнителям этой мерзости.

Тищенко Григорий, 75 лет, г. Харьков, 0973858132

19 жовтня 2021, 18:59

Тищенко Григорий, 75 лет, г. Харьков, 0972858132, одной цифрой ошибся, 0972858232. Полицаи,звоните, я вам расскажу, почему я уверенно считаю Основянский отдел НПУ ГАДЮЧНИКОМ.

Тищенко Григорий, 75 лет, г. Харьков, 0973858132

19 жовтня 2021, 18:55

Полиция, говниция. ВЕСЬ общественный транспорт с пассажирами 70% без масок, а полиция давно стала говницией. Господа полицейские начальники, мне стыдно за вас, что вы сделали с МВД, говниция - это очень скромно, особенно Основянский гадючник. Я не прячусь, мой телефон висит вверху . Звоните главные районные полицаи.

Андрей

17 жовтня 2021, 15:44

Так на марше защитников ,там 14-го больше половины без масок,и шо?протоколы есть?я думаю нет,а в метро подлавивают,утром на армейской,модель от полиции,пыталась девушку затянуть в уголок,это все на что вас хватает.0.

Оксана

17 жовтня 2021, 10:30

Указывайте в статье, кто конкретно назначил меры массового террора? Кто отвечает за новое угробление бизнеса и все эти ковиднутые меры? Чтоб благодарные харьковчане знали за кого им голосовать на выборах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися