У Харкові в АТБ з'явиться конкурент

Європейська мережа супермаркетів Lidl зайде на український ринок

У Харкові з'являться супермаркети європейської мережі Lidl. Однак поки невідомо, коли саме. Про це розповіли в діловому виданні Lebensmittel Zeitung, посилаючись на внутрішні документи німецької компанії Schwarz Group (яка і володіє мережею Lidl).

Керівником компанії в Україні стане Адам Міщинін, який до цього був керівником мережі Lidl у Польщі. Lidl збирається конкурувати з АТБ низькими цінами. При цьому засновники Lidl заявили, що в АТБ скопіювали багато ідей саме у Lidl. Більш того, для засновників Lidl Україна здається перспективним та цікавим ринком.

Харків'яни по-різному відреагували на відкриття Lidl: "Дуже часто відвідував такий магазин у Європі, цікаво, яка там буде продукція. Та, що в АТБ, або інша", "Конкуренція - це завжди добре. Подивимося, що це будуть за супермаркети", "Краще б у Харкові "Ікеа" відкрили".

Інші новини інфраструктури:

 В мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку у Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

У Харкові на Плеханівській, 77 10 жовтня о 19:00 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Парк реконструювали понад два роки. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин з підсвіткою і звуковими ефектами.



Виталий

3 січня 2022, 11:48

В Польше в Lidl большая часть польских товаров. Магазин не дешёвый. Бывают хорошие скидки до 50 процентов, но у нас вряд-ли такое будет.

Юрий

19 жовтня 2021, 15:21

Не смешите Это если объявить.что у "Запорожца" появился конкурент "Мерседес"

Владимир

18 жовтня 2021, 13:24

Автор поста похоже не вкурсе что АТБ купила Lidl

Валерия

18 жовтня 2021, 07:43

https://party-shop.com.ua/

Максим

18 жовтня 2021, 06:46

АТБ давно не дешёвая сеть, так что не вводите в заблуждение!

Активист

17 жовтня 2021, 16:31

Может это и хорошо. Может теперь хотя бы сыры польские будут стоить не 34-52 грв. в упаковках а дешевле как и мясо и колбаса. И родители детям в школу и себе на работу смогут взять бутерброд на каждый день.

путин хуесост

17 жовтня 2021, 15:24

хуже магазина, чем атб - невозможно найти. там просто все уБога. надеюсь лидл порадует

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися